Zaterdag 2 november 2024

Reliving the Past Party's presents:
Tipsy before Twelve


KOOP HIER JOUW TICKETS

Tipsy before Twelve is jouw Ticket naar een muzikale reis door de tijd en genres. Van pop tot rock, van house tot dansklassiekers, we hebben het allemaal voor je in petto. Bereid je voor op een avond vol hits en onvergetelijke melodieën! Deze heerlijke party start om 19.00 uur en eindigt om 00.00 uur. Lekker vroeg van huis en op tijd weer thuis, waardoor je ook nog wat aan je katerloze zondag hebt, de oppas op tijd weg kan sturen of een after party bij vrienden kunt organiseren!

Verwacht een muzikale en visuele avond met gevarieerde hits verzorgd door DJ John Macraven één van Nederlands bekende Party DJ’s. John is onder andere DJ in het bekende Cooldown Café in Amsterdam en kent de geheimen van de dansvloer.

Mis het niet! Nodig je vrienden uit en laten we samen de avond veroveren.

TICKETS
Early Bird: €14,50 p.p.
Reguliere tickets: € 17,50,- p.p.
Groepsticket vanaf 6: € 15,- p.p.

DINEREN
Voordat de avond begint, kun je uiteraard terecht bij het nabijgelegen Hotel Restaurant Asteria voor een heerlijk diner. Je kunt kiezen uit smakelijke gerechten van onze à la carte menukaart of genieten van een verrukkelijk menu, zoals het 3-gangen Proeverijmenu. Wil je zeker zijn van een tafeltje in ons restaurant, dan raden wij aan om van tevoren een tafel te reserveren.

OVERNACHTEN
Heb je geen zin meer om na het feest naar huis te rijden? Maak je geen zorgen! Reserveer een kamer bij Hotel Asteria en geniet van een comfortabel verblijf.

BOEK EEN KAMER

Zaal Zeven is een aanrader!

Zaal Zeven is een aanrader!
image description