Feesten en recepties

Heb je iets te vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze grote, moderne feestzaal is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om van uw feest een top feest te maken! Ontvangst in de lounge, een borrel in de serre en een top feest in de hypermoderne zaal.

Bij ons kunt u terecht voor een jubileum, personeelsfeest, verjaardag, huwelijk, familiefeest, kraamfeest of bedrijfsuitje. Vanaf 30 personen bieden wij je tal van buffetten, feestavondarrangementen, diners en nog veel meer. Echter ook met kleinere gezelschappen ben je bij ons van harte welkom. Neem contact op en wij maken speciaal voor u een vrijblijvende offerte op maat.

Wilt u tijdens warme zomerse dagen liever buiten een receptie of BBQ organiseren? Dat is geen probleem wanneer u voor Zaal Zeven kiest. Via de dubbele deuren in onze feestzaal staat u zo in een prachtige achtertuin, aangrenzend aan het natuurreservaat Boshuizerbergen.

Wilt u blijven slapen na afloop? Ook dat is geen probleem! Bij Zaal Zeven vindt u namelijk alles onder één dak! Verblijf in een van de moderne en ruime kamers van het aangrenzende Hotel Asteria Venray of geniet van een uitgebreid diner in het restaurant Asteria. In combinatie met de multifunctionele feestzalen die het hotel biedt, kunnen wij ervoor zorgen ervoor dat alles aan uw wensen en het aantal personen wordt aangepast. Zo beleeft u uw feest altijd in een passende feestzaal en in de juiste sfeer.

Met een eigen ingang, ruime parkeerplaats en een eigen garderobe en toiletgroep, heeft u alle faciliteiten die u nodig heeft exclusief gereserveerd voor uw gasten.

Wij beschikken over een jarenlange ervaring in het organiseren van feesten en bruiloften en hebben alle ingrediënten voor een perfect verzorgde dag. Het enige wat u hoeft te doen, is contact met ons opnemen.