Congres

Eten en drinken
Eten en drinken
Eten en drinken
Eten en drinken

Zaal Zeven is een unieke vergaderlocatie in het zuiden van Nederland. Gelegen in de driehoek van Nijmegen, Venlo en Eindhoven heeft het een ideale ligging. De directe ligging aan de A73 biedt Zaal Zeven een perfecte bereikbaarheid. De ruime gratis parkeergelegenheid biedt genoeg plek voor al uw gasten.

Voor iedere zakelijke aangelegenheid kunt u terecht bij Zaal Zeven. Zaal Zeven heeft de perfecte ambiance voor uw vergadering, meeting, productpresentatie of congres. Of u nu met een klein gezelschap bent die in een intieme setting bij elkaar komen of met een grote groep die veel ruimte nodig heeft, wij beschikken over meerdere mulfti-functionele ruimtes, met een capaciteit van twee tot 1500 personen. De aanwezigheid van hotel en restaurant bieden u tevens de mogelijkheid tot het houden van één- of meerdaagse vergaderingen gecombineerd met bijvoorbeeld lunch, diner en een overnachting.

Zaal Zeven is standaard uitgerust met Wi-Fi, airconditioning, professionele licht- en geluidsinstallatie en twee beamers met twee projectieschermen.

De grootste zaal heeft een perfect podium voor presentaties en geeft de spreker, door de breedte (18 meter), alle ruimte om zijn verhaal te doen tussen twee beeldschermen die het geheel een zeer professionele uitstraling geven.


U kunt bij ons uw zakelijke bijeenkomst perfect combineren met het werken aan teambuilding. De unieke omgeving en ligging direct aan de bosrand leent zich uitstekend om teambuilding activiteiten te organiseren. Wij werken samen met een aantal professionele partners die een tal van teambuilding activiteiten aanbieden. Voor de invulling hiervan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij bieden verschillende vergaderarrangementen aan. Voor de invulling hiervan kunt u hier (link naar vergaderarrangementen) een kijkje nemen.

U kunt kiezen voor een volledig verzorgd vergaderarrangement, echter biedt Zaal Zeven ook de mogelijkheid om uw zakelijke aangelegenheid volledig naar eigen wens in te richten. Wij laten u graag onze prachtige locatie en de mogelijkheden zien. Ons team staat voor u klaar om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, zodat er een offerte op maat kan worden opgesteld.

Onze zaal biedt diverse mogelijkheden