Zaal Zeven

Zaal Zeven is een sfeervolle en royale feestzaal. Het is een unieke locatie met een prachtige uitstraling, voor al uw feesten en partijen, met verschillende ruimtes en diverse mogelijkheden. Zaal Zeven is gesitueerd in Venray, Noord-Limburg. Het heeft een uitstekende bereikbaarheid door de directe ligging aan de A73.

Zaal Zeven is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Ontvangst in de lounge, een borrel in de serre en een topfeest in de hypermoderne zaal, alles is mogelijk.

Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld uw jubileum, personeelsfeest, verjaardag, huwelijk, familiefeest, kraamfeest of bedrijfsuitje. Wij bieden u tal van buffetten, diners, feestavond-arrangementen en nog veel meer.

Wij hopen dat onze website een goede indruk geeft van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen dan kan dit via het offerteformulier.

Wij nodigen u echter nog liever uit om tijdens een rondleiding onze prachtige locatie te komen bekijken en de sfeer te proeven. Ons team staat voor u klaar om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, zodat er een offerte op maat kan worden opgesteld.

Mocht u een afspraak willen plannen, neem dan contact met ons op via info@zaalzeven.nl of telefoonnummer 0478-512144.

Graag tot ziens!