Reviews

item1
Zaal Zeven is een aanrader!
Ons trouwfeest en receptie op 4 mei 2018 gehouden in Zaal Zeven. Een prachtige zaal, tal van mogelijkheden in aankleding, groter kleiner maken, goed eten en drinken maar bovenal goede service. We hebben een onvergetelijke avond gehad en achteraf alleen maar positieve reacties ontvangen van onze gasten. Zaal Zeven is een aanrader!
5/5 image description
Zilveren Bruiloft
Wij hebben afgelopen weekend onze zilveren bruiloft gevierd in zaal Zeven. Het was helemaal af, alles klopte. De bediening was prima! We hebben veel complimenten van onze gasten gekregen over Zaal Zeven. Ook de muziek verzorgd door DJ Mark was helemaal wat paste bij ons feest. Nogmaals bedankt voor deze fantastische avond waar we met veel plezier nog lang op terug zullen kijken.
5/5 image description
Echt een hele mooie locatie!
24 juni 2017 hebben wij hier onze bruiloft gevierd. Vanaf de voorbereidingen tot en met de grote dag zijn we enorm goed geholpen door het vriendelijke personeel. De ceremonie was in de binnentuin en het feest was in zaal Zeven. Wij vinden het echt een hele mooie locatie!! Super bedankt!
5/5 image description
Heel mooi feest gehad.
25 juni 2016 ons themafeest gehouden met de personeelsvereniging. Prachtige zaal, goede muziek, eten was ook perfect. Al met al een heel mooi feest gehad. Goede samenwerking met de organisatie. Er werd goed ingespeeld op vragen die ter plekke gesteld werden. Het was allemaal geen probleem. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals namens de organisatie, bedankt allemaal. Murat Yiğitbaş namens de personeelsvereniging van Inalfa.
4/5 image description
Gewoon perfect!
17 juni onze bruiloft gevierd in Zaal Zeven. De ceremonie in de serre van de feestzaal, was prachtig! Het feest zelf in de grote zaal was gewoon super, precies hoe wij het wilden. De bediening was top ! Super bedankt voor deze onvergetelijke dag!
5/5 image description