ABBA Tribute Night

ABBA Tribute Night zaterdag 3 december 2022

Na het succes van 2019 hebben we ook in 2022 weer onze Abba Tribute Night ingepland! Kom op zaterdag 3 december 2022 naar onze Zaal Zeven en ga terug in de tijd met ABBA Tribute. Geniet van de klassieke Abba nummers Dancing Queen, Mamma Mia , Waterloo en nog veel meer tophits!

Het bijzondere van deze ABBA tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen. ABBA Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen.

Tickets zijn online te koop via Ticketkantoor. Losse tickets kosten € 16.00. Als je er snel bij bent, kun je een earlybird ticket kopen voor € 13,50, maar op = op! Vorig jaar was het event volledig uitverkocht, dus zorg dat je niet te laat bent.

COMBINEER MET EEN HEERLIJK DINER. Om je avond compleet te maken kun je het bezoek aan de Abba Tribute Night combineren met een diner in aangrenzende Hotel restaurant Asteria. Voorafgaand aan de Abba Tribute Night serveren we u een heerlijk driegangen diner voor € 45,00 inclusief entreeticket. We adviseren om uiterlijk 18:00uur aan tafel te gaan, zodat u zeker op tijd aanwezig kan zijn in Zaal Zeven.

ULTIEME UITJE - AVONDJE UIT INCLUSIEF OVERNACHINT EN DINER
Voor het ultieme uitje boekt u een van de Abba Tribute Arrangement bij Hotel Asteria Venray. Hierbij geniet je niet alleen van een spectaculaire muzikale avond, maar ook van een heerlijk driegangen diner, een overnachting in een Royale of Deluxe kamer, inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet op zaterdagochtend. Ook deze arrangementen zijn via Ticketonline te boeken.

Abba_tribute_zaal_7.1.jpg

TICKETS

LET OP: er zijn een beperkt aantal zitplaatsen met zicht vanaf de zijkant beschikbaar, hiervoor dient u een 'Zitplaats ticket' te kopen.

Mochten er maatregelen roet in het eten gooien, dan krijg jij je geld terug!

Arrangementen

 • 2-daags Royale Earlybird € 70,00 (OP = OP )
 • (inclusief overnachting op Royale kamer, ontbijt, diner en ticket)
 • 2-daags Royale € 75,00
  (inclusief overnachting op Royale kamer, ontbijt, diner en ticket)
 • 2-daags Deluxe Earlybird € 77,50 (OP = OP )
  (inclusief overnachting op Deluxe kamer, ontbijt, diner en ticket)
 • 2-daags Deluxe € 82,50 (OP = OP )
  (inclusief overnachting op Deluxe kamer, ontbijt, diner en ticket)


Zaal open: 20:00 uur - Aanvang show: 21:00 uur

De-ABBA-Tribute-Band-foto.jpg

Onze zaal biedt diverse mogelijkheden