ABBA Tribute Night

ABBA Tribute Night zaterdag 5 oktober

Regelmatig organiseren we in Zaal Zeven Tribute Nights. Zo organiseerden we in het verleden al een U2 Tribute Night, Abba Tribute Night en Billy Joel Tribute. Elke keer weer een muzikale top avond in onze spectaculaire feestzaal!

Op zaterdag 5 oktober 2019 vindt de tweede editie van de Abba Tribute Night plaats. Ga terug in de tijd met Abba-Tribute en geniet van de klassieke nummers als Dancing Queen, Mamma Mia, Waterloo en nog veel meer tophits. Natuurlijk met de kleding uit de jaren 70 en zelfs de orginele zoals Abba deze destijds droeg.

Het bijzondere van deze Abba Tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen. Abba Tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen op front met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen.

Tickets zijn online te koop via Ticketkantoor. Losse tickets kosten € 16,00. Tot 1 juli kun je een Earlybird ticket kopen voor maar € 13,50. Vorig jaar was het event volledig uitverkocht dus zorg dat je niet te laat bent.

Koop nu een ticket

dans-03.jpg

Om uw avond compleet te maken kunt u het bezoek aan de Abba Tribute Night combineren met een diner in het aangrenzende Hotel Restaurant Asteria. Voorafgaand aan de Abba Tribute Night serveren we u een heerlijk driegangen diner voor € 45,00 inclusief entreeticket. We adviseren om uiterlijk 18:00 uur aan tafel te gaan zodat u zeker op tijd aanwezig kan zijn in Zaal Zeven.

Voor het ultieme uitje boekt u een van de Abba Tribute Arrangementen bij Hotel Asteria Venray. U geniet dan niet alleen van deze muzikale avond, maar u geniet vooraf van een heerlijk driegangen diner, overnacht in een van de Royale of Deluxe kamers, inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet op zondagochtend. De arrangementen zijn direct bij het hotel te boeken.

Abba Tribute Arrangement Royale € 69,50 p.p.
Abba Tribute Arrangement Deluxe € 79,50 p.p.
(€ 5,- Earlybird korting tot 1 juli)

etendrinken-04.jpg

Onze zaal biedt diverse mogelijkheden