Bruiloften

Trouwen in Zaal Zeven is een feestje

Trouwen doe je maar één keer. En jouw bruiloft moet de mooiste dag van je leven worden. Daar werken wij graag aan mee en daar zijn wij goed in!

We hebben in de afgelopen decennia ruime ervaring opgedaan in Asteria. In ruim 20 jaar hebben we honderden bruiloften mogen verzorgen. Naar volle tevredenheid van de bruidsparen. En dat gaan we voortzetten in Zaal Zeven!

Om u alvast een indruk te geven van de diverse mogelijkheden kunt u hier een kijkje nemen in onze bruidsmap met daarin alle informatie voor uw bruiloft bij Zaal Zeven. Uiteraard kan alles volledig naar uw wens worden ingevuld en aangepast.

Online offerte

Om een inzicht te krijgen in de kosten kun je hier (link naar offerteformulier bruiloften) jullie wensen ingeven. Na invulling ontvang je direct een kostenindicatie.

Wij nodigen u graag uit om tijdens een rondleiding onze prachtige locatie te komen bekijken en de sfeer te proeven. Ons team staat voor u klaar om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, zodat er geheel vrijblijvend een offerte op maat kan worden opgesteld!

Waarom jullie bruiloft in Zaal Zeven?

  • Wij bieden alles onder één dak. Vanaf de huwelijksvoltrekking tot aan de huwelijksnacht, en alles wat daarbij hoort, zoals champagne, bruidstaart, diner, receptie, feestavond, muziek.
  • Jullie worden ontvangen door de gastheer/gastvrouw die vanaf de eerste kennismaking jullie contactpersoon blijft. Die kan jullie begeleiden en adviseren bij de voorbereiding van jullie huwelijksdag.
  • Onze chef-kok bereid jullie zelf gekozen menu met passie.
  • Onze bedieningsmedewerkers zorgen dat het jullie gasten aan niets ontbreekt.
  • Met professionele, moderne technieken kunnen wij jullie dag een eigen look and feel geven. Als je wilt, sieren jullie favoriete foto’s de wanden van Zaal Zeven en verlicht jullie lievelingskleur de sfeervolle feestzaal.
  • Trouwlocatie: jullie huwelijk kan worden voltrokken in onze prachtige tuin in een prachtig decor. Bij minder geschikt weer kan dit ook in een speciaal ingerichte trouwzaal.
  • Zaal Zeven is makkelijk bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid.
  • Jullie bruiloft in Zaal Zeven is goed en betaalbaar.
  • Geen bruiloft is hetzelfde.


Bekijk hier onze bruidsmap

We zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar voor meer informatie en het plannen van een afspraak met één van de leidinggevenden.

We zullen ons uiterste best doen jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken!

Onze zaal biedt diverse mogelijkheden