Personeelsfeest

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw personeelsfeest? Bij Zaal Zeven bent u aan het juiste adres! Zaal Zeven biedt u talloze mogelijkheden wat betreft de invulling van uw personeelsfeest.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van feesten en partijen, zorgt ervoor dat u bij ons niets tekort komt en uw feest volledig naar wens wordt ingevuld. Reeds vele bedrijven en organisaties gingen u naar volle tevredenheid voor.

Bij Zaal Zeven is alles mogelijk. Wij kunnen voor u een volledig verzorgd personeelsfeest organiseren, met diverse mogelijkheden op het gebied van eten en drinken, entertainment en activiteiten. De aanwezigheid van het aangrenzende hotel biedt u tevens de mogelijkheid om te blijven overnachten.

Op allerlei gebieden hebben wij goede connecties met vakmensen die samen met ons uw personeelseest onvergetelijk maken. Op uw verzoek boeken wij voor u livemuziek, een feestband of feest-dj. Decoratie en versiering kunnen wij geheel naar wens aanbieden.

Mocht u op zoek zijn naar een foto- en/of videograaf dan kunnen wij dit ook voor u regelen. De aantrekkelijke ligging van Zaal Zeven, met een prachtige aangrenzende tuin aan de bosrand, biedt tevens uitstekende mogelijkheden voor activiteiten op locatie.

Op het gebied van eten en drinken zijn de mogelijkheden eindeloos divers. Van een spetterende welkomstcocktail tot een culinair diner of heerlijke borrelhapjes, alles is mogelijk. Om u alvast een indruk te geven van de diverse mogelijkheden op het gebied van eten en drinken kunt u hier een kijkje nemen in enkele van onze voorstellen. Uiteraard kan alles volledig naar uw wens worden ingevuld en aangepast.

Uw personeelsfeest moet natuurlijk passen bij het karakter van uw organisatie. Wij gaan daarom graag met u in gesprek om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Voor ieder budget kunnen wij u een onvergetelijk personeelsfeest bieden.

Wij hopen dat onze website een goede indruk geeft van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Als u zelf al een idee heeft hoe u de dag wilt invullen, dan maken wij hier graag een passende aantrekkelijke offerte voor. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen dan kan dit via het offerteformulier. Mocht u nog geen specifieke invulling in gedachte hebben, dan kunnen wij u hierover uitgebreid informeren en adviseren.

Wij nodigen u dan ook graag uit om tijdens een rondleiding onze prachtige locatie te komen bekijken en de sfeer te proeven. Ons team staat voor u klaar om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, zodat er een offerte op maat kan worden opgesteld.

BEKIJK HIER ONZE FEESTMAP

Onze zaal biedt diverse mogelijkheden