Reliving The Past 80/90's

Reliving the Past Party op zaterdag 6 november 2021.
Ga mee terug naar de jaren 80 en 90!

Kom op zaterdag 6 november naar Zaal Zeven. Ga een avond terug in de tijd naar je jeugdjaren en kom genieten van dit Reliving The Past 80/90's feest!

Met de Reliving The Past Party's ga je back to the wonderfull days van de jaren 80 en 90. Wij geven juist die speciale sfeer terug in de feesten. Denk hierbij aan geweldige DJ's die de sfeer van diverse decennia precies kunnen overbrengen op het publiek. Het juiste licht, een verlichte dansvloer die als een magneet werkt waardoor stilstaan geen optie is. Tevens worden er op de grote schermen de clips uit bijvoorbeeld de 80's en 90's weergegeven. Verder kun je nog gewoon de nummers aanvragen waar jij speciale herinneringen aan hebt.

Kom nog een keer de heerlijke sfeer beleven van onze feesten. Kortom, Reliving the Past Party's geeft je voor even het verleden terug en laat je dit herbeleven!

De deuren van Zaal Zeven openen om 20:00 uur. De avond zal tot circa 01:30 uur duren.

Tickets zijn te koop via Kaartverkoop Reliving the Past en aan onze receptiebalie voor € 12,50 per ticket.

DINEREN

De deuren van Zaal Zeven gaan om 20:00 uur open. Voorafgaand aan de avond kunt u natuurlijk bij het naast gelegen Hotel Restaurant Asteria terecht voor een heerlijk diner. U heeft bijvoorbeeld al een heerlijk driegangen Proeverij Menu voor € 31,50 per persoon.
Reserveren is aan te raden.

OVERNACHTEN

's Avonds na het feest geen zin meer om naar huis te rijden? Reserveer dan een kamer bij Hotel Asteria. U boekt al een kamer voor twee personen inclusief ontbijt voor maar € 89,50 per kamer.

Kom naar Zaal Zeven en beleef de avond van je leven!

Onze zaal biedt diverse mogelijkheden