Joe_cockers_header.png

JOE COCKER TRIBUTE

COCKER'S DELIGHT - 12 maart

Noteer snel zaterdag 12 maart 2022 in je agenda, want de Joe Cocker Tribute door ‘Cocker's Delight’ mag je niet missen! Joe Cocker is een legende. I'll Cry Instead, Cockers eerste single, was een cover van The Beatles. Zijn eerste grote hit, zijn tweede Beatlescover, verscheen in het najaar van 1968: With a Little Help from My Friends. Met zijn bloedstollende versie van deze The Beatles song schokte hij de muziekwereld vijftig jaar geleden op het historische festival Woodstock.

Met Cocker`s Delight kruipt een gepassioneerde 12-koppige live formatie in de huid van Joe Cocker. Onder begeleiding van professionele, zeer gedreven muzikanten wordt door leadzanger Geert Pelzer Joe’s kenmerkend rauwe, doorleefde stemgeluid neergezet als in zijn beste dagen.

Zing mee met Joe`s grote hits als ‘You are so beautiful’, de briljante cover ‘With a little help from my friends’, ‘Delta Lady’, ‘ en de bekende imitatie van Ray Charles’ ‘Unchain my heart’. Instrumentaal vakmanschap van de blazers en drie achtergrondzangeressen zorgen voor een hoogstaande muzikale en vocale ondersteuning en maken de show compleet. Voor de liefhebbers van Joe Cocker een onvergetelijke avond!

COMBINEER MET EEN HEERLIJK DINER.
Om je avond compleet te maken kun je het bezoek aan de Joe Cocker Tribute combineren met een diner in aangrenzende Hotel restaurant Asteria. Voorafgaand aan de Joe Cocker Tribute serveren we u een heerlijk tweegangen diner voor € 35,- inclusief entreeticket. We adviseren om uiterlijk 18:00uur aan tafel te gaan, zodat u zeker op tijd aanwezig kan zijn in Zaal Zeven.

Deuren open 20:00 uur - Aanvang show 21:00 uur

TICKETS