Dinnershow

Bent u op zoek naar een volledig verzorgde avondje uit?

Kom genieten van de spetterende Dinnershow ‘Stars of the Future’ bij Zaal Zeven! Een avond vol top entertainment gecombineerd met een heerlijk diner en drankjes.

De Dinnershow is een informele avond waarbij een gevarieerde show wordt afgewisseld met een viergangen diner uit de Limburgse keuken. De artiesten van ‘Theater op bezoek’ bezorgen u een geweldige avond vol zang en dans terwijl de gastheren en gastvrouwen van Zaal Zeven u een heerlijk diner serveren.

U wordt ontvangen door de artiesten met een feestelijke welkomst-cocktail. Vervolgens gaat u aan tafel, waarna u kunt genieten van een avond vol entertainment. Beleef deze geweldige avond met uw partner, vrienden, familie of collega’s.

De Dinnershow inclusief viergangen diner, feestelijke welkomst-cocktail en drankjes (Hollands gedistilleerd) van 19:00 tot 23:30 uur boekt u al voor € 64,50 per persoon.

Om uw avond compleet te maken kunt u het bezoek aan de Dinnershow combineren met een hotelovernachting bij het aangrenzende Hotel Asteria. Het speciale Dinnershow-arrangement biedt u één of twee overnachting(en) op een royale kamer, met een uitgebreid brunchbuffet op zondag. Bij twee overnachtingen is er een extra driegangen diner inbegrepen met een heerlijk ontbijt op de zaterdag. Het arrangement boekt u voor € 109,50 per persoon voor één nacht. De prijs bij twee overnachtingen is € 162,50 per persoon.

De Dinnershow is een geweldige avond uit en daarmee ook perfect geschikt voor een fantastische avond met uw collega’s of personeel. De Dinnershow is een perfecte gelegenheid voor een bedrijfsuitje of personeelsuitje. U kunt voor uw bedrijf tafels reserveren tijdens de reguliere shows, maar u kunt er ook voor kiezen om een exclusieve Dinnershow te boeken. Volledig naar uw wens stellen wij een arrangement voor u samen, waarbij u met uw personeel en/of collega’s in een geweldige ambiance kunt genieten van show en entertainment, met daarbij een heerlijk diner en drankjes.

Onze zaal biedt diverse mogelijkheden