Dansavonden

Wilt u ook eens een gezellig avondje uit?
Kom dan naar de Dansavond in Zaal Zeven!

De dansavonden bij Zaal Zeven staan garant voor een gezellig avondje uit in een unieke ambiance. De drukbezochte dansavonden worden maandelijks muzikaal omlijst door een andere huisband. We zorgen maandelijks voor een dansorkest met een passie die de avond tot een groot feest maakt. Dans de tango, de cha cha cha of de rumba tot in de late uurtjes.

Zaal Zeven is voorzien van een grote dansvloer, met genoeg ruimte voor iedereen die wil stijldansen en om eens lekker te komen swingen. De medewerkers van Zaal Zeven staan voor u gereed om u te voorzien van een heerlijk drankje en smakelijke hapjes.

Of u nu alleen bent, met uw partner of met een hele vriendengroep, de dansavond is voor iedereen toegankelijk. Zaal Zeven is tijdens de dansavonden geopend van 20:00 tot 01:00 uur.

Breng eens een bezoek aan een van onze swingende dansavonden en combineer een gezellig avondje dansen met een overnachting in het aangrenzende Hotel Asteria. 's Avonds geniet u van een heerlijk driegangen diner, waarna u lekker de voetjes van de vloer kunt gooien. Tijdens de dansavond krijgt u van ons één gratis consumptie.

Als u moe bent geworden van al dat dansen kunt u heerlijk genieten van een overnachting op een royale kamer. Op zondag kunt u kiezen uit een goed verzorgd ontbijt of brunchbuffet. Vervolgens kunt u nog de gehele zondagmiddag genieten van de Limburgse gastvrijheid, want u hoeft pas uit te checken om 17:00 uur.

De prijs van het live-muziek arrangement is € 77,50 per persoon.

Onze zaal biedt diverse mogelijkheden