Comedy Show Diner

Comedy Night incl. Diner 20 september
Stand-up comedy avond met top comedians!

Kom op vrijdagavond 20 september naar Zaal Zeven voor een avond vol met de leukste Stand-up comedians. Tijdens deze avond serveren we een heerlijk driegangen diner uit onze Limburgse keuken afgewisseld met top stand-up comedy door onder andere Steven Brunswijk en Roel C Verburg. De avond wordt gepresenteerd door MC en comedian Raymon Hofkens.

Zaal Zeven is een moderne feestzaal perfect voor cabaret optredens, concerten, feesten en bruiloften. De moderne inrichting met klassieke effecten geeft de juiste sfeer voor elk event. Tijdens de Comedy Night verzorgen de top comedians een geweldig avondje uit!

Of u nu alleen bent, met uw partner of met een hele vriendengroep, onze Comedy Show diner is voor iedereen die eens een avond lekker plezier wil hebben.

De deuren van Zaal Zeven openen om 19:00 uur. De avond zal tot circa 00:00 uur duren.

Koop nu online je ticket via Ticketkantoor! € 49,50 per ticket.

Steven Brunswijk
Steven Brunswijk heeft de laatste jaren de harten van de Nederlanders weten te veroveren. Met zijn taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en zijn kijharde uitspraken in Tilburgs dialect is hij een van de populairste comedians van dit moment. Met zijn theatershow "Van slaaf tot meester" tourt hij nu door het hele land. Maar op 20 september staat hij in Zaal Zeven tijdens onze Comedy Show Diner.

Roel C Verburg
Als caberetier, stand-up comedian, zanger en gitarist timmert Roel al jaren aan de weg. Je kent hem wellicht al van de tv-show Padoem Patsss, BNN/Vara, 3FM en kopspijkers. Zijn droge humor, gecombineerd met zijn muzikale talent maken hem de must-see comedian van dit moment. Liefhebbers van Flight of the Conchords willen dit niet missen!

Volledige line-up: Steven Brunswijk, Roel C Verburg, Eric Goossens, Bruno Bittoun, Kim van den Heuvel.
MC: Raymon Hofkens

Onze zaal biedt diverse mogelijkheden