Comedy_night_21.11.png

Stand-up comedy avond met top comedians!

Kom op zaterdagavond 21 november naar Zaal Zeven voor een avond vol met de leukste Stand-up comedians. Tijdens deze avond serveren we een heerlijk driegangendiner uit onze Limburgse keuken met top stand-up comedy door onder andere Roel C Verburg en Berry Knapen.

Zaal Zeven is een moderne feestzaal perfect voor cabaret optredens, concerten, feesten en bruiloften. De moderne inrichting met klassieke effecten geeft de juiste sfeer voor elk event. Tijdens de Comedy Night verzorgen de top comedians een geweldig avondje uit!

Of u nu alleen bent, met uw partner of met een hele vriendengroep, onze Comedy Night is voor iedereen die eens een avond lekker plezier wil hebben.

De deuren van Zaal Zeven openen om 19:00 uur. De avond zal tot circa 00:00 uur duren.

Koop nu online je ticket via Ticketkantoor! v.a. € 49,50 per ticket.

Mochten wij door omstandigheden het event moeten annuleren, dan hoef jij je geen zorgen te maken. Het geld van je tickets krijg je uiteraard retour!

Roel C Verburg
Deze flierefluitende rockster is bewapend met een microfoon, gitaar en onvoorspelbare liedjes. Je kunt Roel kennen van Padoem Patsss De Oneliner Show, Kopspijkers, zijn wekelijkse actuele liedjes op Radio Veronica. Hij speelde in alle hoeken en gaten van het land: van Lowlands tot Zwarte Cross. Daarnaast bracht hij zijn lollige liedjes, van Spinvisiaanse kwaliteit, uit op de platen Liedjes Voor De Kater en Gele Album. Roel een beetje de Obi-Wan Kenobi van de Nederlandse comedy in een ruig jasje.

Berry Knapen
Hij noemt zichzelf Absurdist. Absurde typetjes, absurde humor. Eerlijk gezegd is hij zo maf als een deur. Een clown... onvoorspelbaar, hilarisch, explosief een tikkeltje brutaal. Toen hij op zijn 27ste voor het eerst op straat kwam werd er veel gelachen, het dorp stond op zijn kop. Sinds die tijd wordt hij veel gevraagd voor animatie-en podiumacts.

Volledige line-up: Roel C. Verburg, Berry Knapen, Gerwin Schoenmakers, Sjoerd Janssen en Loek Marneffe

MC: Jasper Nieuwenhuis

Onze zaal biedt diverse mogelijkheden