Comedy_NIght_banner.png

Stand-up comedy avond met top comedians!

Kom op zaterdagavond 26 september naar Zaal Zeven voor een avond vol met de leukste Stand-up comedians. Tijdens deze avond serveren we een heerlijk driegangendiner uit onze Limburgse keuken of kun je genieten van royaal borrelhapjes arrangement afgewisseld met top stand-up comedy door onder andere Arie Koomen en Johan van Gulik.

Zaal Zeven is een moderne feestzaal perfect voor cabaret optredens, concerten, feesten en bruiloften. De moderne inrichting met klassieke effecten geeft de juiste sfeer voor elk event. Tijdens de Comedy Night verzorgen de top comedians een geweldig avondje uit!

Of u nu alleen bent, met uw partner of met een hele vriendengroep, onze Comedy Night is voor iedereen die eens een avond lekker plezier wil hebben.

De deuren van Zaal Zeven openen om 19:00 uur. De avond zal tot circa 00:00 uur duren.

Koop nu online je ticket via Ticketkantoor! v.a. € 29,50 per ticket.

Arie Koomen
Arie Koomen is een comedian die al jarenlang in het comedy circuit actief is. Hij is natuurlijk doorgebroken als lid van het legendarische duo Arie & Sylvester. Zij maakten furore met het winnen van een cabaret festival en speelden nadien door het hele land. Ook hadden zij hun eigen TV-programma en deden zij tal van gastoptredens. Na jaren met overvolle tours besloot Arie zich weer op zijn comedy show te richten. Nu is hij weer te zien bij diverse comedy shows in het land, zoals bij ons op 26 september.

Johan van Gulik
Johan van Gulik is een asbolute bezienswaardigheid binnen de wereld van stand up comedy. Dat zijn comedy act een regelrecht succes is hebben de eigenaren van kroegen, theaters en evenementen gemerkt. Maar niet alleen zij, ook in televisieland vielen de ogen al snel op Johan van Gulik. Zo werd Johan gevraagd voor diverse tv-programma’s. Hij was te zien met zijn comedy shows bij programma’s van Jorgen Raymann, bij Jensen en ook bij The Comedy Factory.

Volledige line-up: Arie Koomen, Johan van Gulik, Arian Compen, Wouter Monden.
MC Raymon Hofkens

Onze zaal biedt diverse mogelijkheden